Село Полско Пъдарево бе домакин на поредния футболен турнир

Започнаха традиционните турнири по футбол за малките населени места в община Нова Загора. Домакин на наситената с емоции първа спортна надпревара за този полусезон беше село Полско Пъдарево. Кметът на селото Диньо Димитров приветства присъстващите, като пожела на участниците достойно представяне и спортсменска игра. След теглене на жребий, осемте отбора-участници бяха разпределени в две групи по четири тима. Бяха изиграни дванайсет мача в групите, които разгорещиха футболните страсти и нажежиха атмосферата.  
В оспорван двубой за първото място на терена се изправиха отборът на домакините и футболистите на Омарчево. Играчите и на двата отбора показаха много майсторство и зарадваха своите фенове с класна игра. Късметът обаче се усмихна на състезателите от Полско Пъдарево, които успяха да реализират единствения гол във вратата на своя съперник и да се класират на първото почетно място. Крайното класиране е:

  1. Място -  Полско Пъдарево
  2. Място – Омарчево
  3. Място – Съдиево
  4. Място – Коньово
  5. Място – Караново
  6. Място – Асеновец
  7. Място – Каменово
  8. Място – Кортен

Извоювалите първите шест места получиха награди, осигурени от Община Нова Загора – футболни топки и грамоти от четвърто до шесто място и купи и грамоти за отличените на първите три места.
Любителите на футбола ще могат да се отдадат на своите емоции и да подкрепят своите фаворити на 21 април, когато домакин на оспорваните срещи ще бъде село Асеновец.