Поздрав на председателя на ОбС - Нова Загора Георги Николов по случай 14 септември - Кръстовден и Професионален празник на пожарникарите

Уважаеми съграждани,
На 14 септември Българската православна църква отбелязва Кръстовден или Въздвижение на Светия кръст Господен. На този ден празнуват и служителите на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението”.
Скъпи именници,
Бъдете живи, здрави, щастливи и благословени с всички добрини! Живейте с вяра и надежда, в любов и изобилие, с късмет и успех!
Уважаеми служители на РСПБЗН - Нова Загора,
Благодаря Ви за проявяваните воля и самоотверженост за опазване живота и здравето на новозагорци. Признателни сме Ви за показания от Вас висок професионализъм по време на изпълнение на служебния дълг, за Вашата всеотдайност и готовността да рискувате живота си за безопасността на всички нас.
Пожелавам Ви крепко здраве, щастие, сбъдване на най-искрените и съкровени желания и успех в преодоляването на предизвикателствата. Нека, както винаги до сега, с воля и себераздаване да овладявате кризисните ситуации и да осигурявате сигурността и спокойствието на гражданите!
Честит празник!