Поздрав на кмета на община Нова Загора Николай Грозев по повод 14 септември - Кръстовден и Професионален празник на пожарникарите

Уважаеми съграждани,
На 14 септември православната християнска църква празнува един от своите най-важни и тържествени празници - “въздвижение на Светия животворящ Кръст Господен”, а българските огнеборци отбелязват професионалния празник на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението”.
Уважаеми служители на РСПБЗН - Нова Загора,
Благодаря Ви за безкомпромисните действия и професионални решения, за пълното себеотдаване и за усилията, които полагате, за да бъдем спокойни и сигурни, всички ние, жителите на община Нова Загора. Приемете моята признателност за отличното сътрудничество помежду ни в критични за региона и за населението ситуации. Уверен съм, че и за напред ще преодоляваме с общи усилия житейските предизвикателства пред нас!
Пожелавам Ви здраве, щастие, успехи и висок морал в изпълнението на благородната Ви мисия в защита на населението. Бъдете уверени в пълната подкрепа, която имате в мое лице и в лицето на всички жители на новозагорска община.
Скъпи именици,
Нека на днешния свят ден се обърнем към най-съкровените кътчета на сърцата си, мислейки за духа, вярата и ценностите в живота. Желая ви здраве, лично и семейно щастие, благополучие, много поводи за удовлетворения и радост.
Честит празник!