Поздрав на председателя на ОбС - Нова Загора Георги Николов по повод 14 януари - 142 години от Освобождението на Нова Загора

Уважаеми съграждани, приемете искрените ми поздрави по случай 142-та-годишнина от Освобождението на Нова Загора от турско владичество. Сто четиридесет и две години, изпълнени със спомени и признание към бойния подвиг на войните от различни националности, превърнал се завинаги в символ на мъжество, героизъм и сила на духа. Нека в този тържествен ден, всички заедно, в единение и любов към Отечеството, да застанем и се преклоним пред паметта на героите. Да разтворим сърцата си и да си обещаем винаги да носим в тях завета на родолюбивите ни предци, жертвали се пред олтара на родината. Да съхраним вярата и устрема за национално единение и свобода и да прегърнем надеждата за бъдещето си тук, в нашия град. Да прибавим и своята молитва за Майка България към цветята, които полагаме пред паметникa на загиналите!
Желая Ви здраве, ясно бъдеще и още много поводи да се чувстваме свободни, горди и достойни жители на Нова Загора, за да бъде и пребъде напред в годините родното ни място.