Поздрав на председателя на ОбС - Нова Загора Георги Николов по повод Международния ден на възрастните хора – 1 октомври и Световен ден на поезията и музиката

Уважаеми съграждани,
1 октомври е празник e Ден на възрастните хора, Международeн ден на музиката и Ден на поезията в България. Един символ на всички стремления, свободолюбие, творчество, воля за живот и изява във всяка възраст.
Скъпи хора от златната възраст,
Приемете моите най-сърдечни поздрави по случай Международния ден на възрастните хора! Още един повод да засвидетелстваме уважение, внимание, безгранична обич и благодарност към всички Вас- нашите майки, бащи и роднини.
Берете с пълни шепи плодовете на постигнатото, свободата и зрелостта!
Вярвайте в по-доброто утре, създавайте красиви спомени и вдъхновявайте поколенията след Вас! Продължавайте с гордо вдигната глава да отъпквате пътеката на живота, възпитавайки и градящи достойни хора. Благодаря Ви за отдадеността, за  непреклонната вяра, градивната обич и топлината, с която ни прегръщате силно. Желая Ви здраве, дълголетие, достоен щастлив живот и спокойни старини, изпълнени с внимание, оптимизъм, уважение и подкрепа! 
На всички, носещи вълшебството на музиката и поезията в сърцето си и създаващи красота и емоция от думи и ноти изказвам своите  искрени пожелание за нестихващо творческото вдъхновение, креативност и прилив на ентусиазъм в душите Ви!
Бъдете здрави и никога не спирайте да раздавате обич и топлина чрез вълшебството на нотите и словото!
 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!