Поздрав на кмета на община Нова Загора - Николай Грозев по повод Международния ден на възрастните хора – 1 октомври и Световен ден на поезията и музиката

Уважаеми съграждани,
Приемете моите най-искрени благопожелания в Международния ден на възрастните хора – 1 октомври и Световен ден на поезията и музиката. За мен е чест да засвидетелствам по този повод своето дълбоко уважение, признателност и обич към всички Вас, които днес празнувате с радост!
Мили хора от златната възраст,
Благодаря Ви за житейската мъдрост и уроците, които сме научили в живота от Вас, защото вашият дългогодишен опит е по-ценен от всеки учебник! Благодаря Ви за добротата и за ценните съвети с които ни дарявате ежедневно, от които  черпим сила и увереност за бъдещето. Бъдете преди всичко здрави, нека Вашите семейства Ви обгръщат с любов и топла грижа. Важното е да сте с бодър дух, защото вашето достойно и активно гражданско отношение към живота в града и общината вдъхва у нас признателност и почит! Желая Ви дълголетие и оптимизъм!
Уважаеми хора на изкуството,
Честит празник на всички Вас български музиканти и писатели, носещи магията на музиката и стиховете в сърцето си и създаващи красота и емоция от думи и ноти! Най-сърдечно Ви пожелавам, никога да не секва творческото вдъхновение и ентусиазма в душите ви! Творете и радвайте почитателите си с прекрасните произведения, които създавате!
Честит празник!