Т МАРКЕТ oтĸpива oбeĸт в Нова Загора

Bepигaтa зa xpaнитeлни пpoдyĸти Т МАРКЕТ oтĸpива oбeĸт в Нова Загора. Магазинът ще се намира на ул. „Васил Левски”. Търговският обект ще отвори врати в първите дни на месец декември и в него ще работят 18 човека. Както всички други магазини на веригата, така и този, ще бъде пряко насочен към домакинствата и ще предлага голямо разнообразие от пресни и свежи хранителни продукти, както и богат асортимент от нехранителни стоки.
„С откриването на Т МАРКЕТ в Нова Загора се разкриват нови работни места, а жителите на общината ще могат да се възползват от богатия асортимент от продукти на атрактивни цени. Радвам се и благодаря на екипа на “Максима България”, че инвестира в по-малки общини като нашата”, каза кметът на Община Нова Загора Николай Грозев.
Верига супермаркети T MARKET присъства на българския пазар от 2005 г., като за 15 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в страната. Тя има 85 физически магазина в 41 малки и големи градове в цяла България, както и онлайн магазин за София и за Пловдив.