Прием на кмета на Община Нова Загора Галя Захариева за работещите в социалната сфера

На 8 юни 2023 г. от 19 часа кметът на Община Нова Загора Галя Захариева имаше удоволствието да посрещне  хората с добри сърца от Защитено жилище, Домашен социален патронаж, Център за обществена подкрепа, Дом за стари хора с. Баня, Дневен център за деца с увреждания с. Асеновец, Дирекция „Социално подпомагане“ Нова Загора, отдел „Здравеопазване и социални услуги“ към Община Нова Загора. Поводът беше традиционният прием на кмета на Общината за работещите в социалната сфера, на който присъстваха и председателят на Общински съвет Нова Загора Нейчо Минчев, заместник-кметовете Нина Генчева и Ивайло Енев, секретарят на Общината Ангел Стойчев, Сергей Радилов – председател на Постоянната комисия по социална политика, здравеопазване и спорт към Общински съвет Нова Загора.
„Тази красива вечер е проява на уважение и признателност към всички Вас, които ежедневно допринасяте за един по-справедлив и по-човечен свят, израз на благодарност за вложените от Вас усърдие, постоянство и професионализъм.“, каза водещата и покани домакина г-жа Галя Захариева за приветствено слово. Тя се обърна към гостите с усмивка. Изказа личната си признателност към всеки един колектив, който се е посветил на хуманната мисия да бъде в полза на хората и им честити специалния повод.
За успешната реализация на социалните услуги в общината със Значка „Нова Загора“ беше отличена Стефка Стефанова Иванова – социален работник в отдел „Закрила на детето“, дирекция „Социално подпомагане“, гр. Нова Загора. „За проявения висок професионализъм и компетентност в работата на ръководството и  колектива, за доброто сътрудничество и приноса при реализиране политиката на Община Нова Загора в социалната сфера“, г-жа Захариева връчи Благодарствена грамота на  дирекция „Социално подпомагане“, получена от нейния директор Цвета Богданова.
В знак на признание всяка една от социалните институции в общината получи икона. "Бъдете благословени с всички добрини, които сте направили!", бе пожеланието отправено с нея.
Вечерта продължи с хубава музика, за която се погрижи Формация „Прабългари“, гр. Димитровград.