Загорец (Нова Загора) с официален интернет сайт - част от инициативата за дигитализиране на българския спорт

Футболен клуб Загорец (Нова Загора) разполага с официален интернет сайт. Адресът на интернет страницата е - https://fczagorec.com/ 
В платформата може да намерите всички актуални новини, свързани с една от гордостите на Нова Загора, информация за представителния тим, треньорско ръководство, предстоящи и изминали двубои, резултати и класиране, както и информация за Детско-юношеската школа на клуба.
Сайтът е част от мащабната кампания за дигитализиране на българския спорт – DigitalenSport.bg. Инициативата е напълно безвъзмездна, т.е. изработените сайтове се предават напълно безплатно на клубовете.
Един от основните акценти на проекта е върху детско-юношеския спорт, а приоритет на Община Нова Загора и ФК Загорец е именно развититието на подрастващите.
Като потвърждение за това е фактът, че в Детско-юношеската школа на футболния клуб тренират и се състезават в различните първенства и турнири на Българския футболен съюз десетки подрастващи.
90 клуба (футболни, баскетболни, волейболни и хандбални) вече използват своите нови сайтове, като проектът продължава с още отбори и видове спортове.
Ако вашият клуб все още няма сайт - може да се свържете с организаторите на инициативата тук: https://digitalensport.bg/#kontakti или на имейл: info@digitalensport.bg