Проведе се "Активна събота" и в Нова Загора

На 25 юли се проведе Wake Your Body – Активна събота, която събра малки и големи, жители и гости на града в централната част на Нова Загора. Събитието се проведе с подкрепата на Община Нова Загора, сдружение „BG Бъди активен“, йога клуб „Пракрити”, клуб по спортни танци „Яница – Т.А.”, колоездачен клуб „Загорец – 1880”, футболен клуб „Загорец”. „Wake Your Body” е иновативна платформа на Coca-Cola , която включва в себе си редица безплатни инициативи, свързани със спорт и физическа активност през цялата година.

В  „Активна събота“ се включиха широк кръг от хора, сред които -  деца, родители, възрастни, хора в неравностойно положение и др. Тази платформа, която е част от Wake Your Body предложи на всички, които участваха в инициативата да бъдат активни и здрави, разнообразна програма от спорт и различни забавления. Всички ентусиасти се впуснаха в ритъма на танца, покараха велосипеди, ролери, скейтборд, тротинетки и поиграха футбол. Участниците бяха изпълнени с много настроение, енергичност и безупречна активност. „Активна събота“ е ден, посветен на активния начин на живот, който предоставя възможност на хората да се раздвижат в приятна и неангажираща обстановка в градския парк.
Организаторите бяха подготвили множество изненади за всички, включили се в инициативата. Всеки получи своя подарък, осигурен от „Coca-Cola HBC”, сдружение „BG Бъди активен” и Община Нова Загора.