Поздрав на кмета на община Нова Загора Николай Грозев по повод Великден

Уважаеми съграждани,
За мен е удоволствие да Ви поздравя с най-светлия християнски празник – Великден.  Божието Възкресение олицетворява  възвишената надежда за победата на любовта, вярата, съпричастността и новия живот. Един заслужен триумф на истината и мира!
На този ден изпълваме сърцата си с обич,  чиста и непринудена радост и топла човешка взаимност, възраждайки вярата в доброто. Нека величието на тези дни внесе лъч окриляваща светлина и пробуди борбения ни дух, обединявайки ни пред житейските неволи.  Днес когато светът е изправен пред изпитанието COVID-19 разбираме че тази година Великият ден ще е по- различен. Ще празнуваме с дълбока увереност, че ще се справим, ще победим! Нека в нашите сърца запалим благодатния огън, за да озари идните дни с любов, човеколюбие и доброта. И развълнувани да предадем посланието си за силата и тържеството на живота, духа и вярата, бранейки себе си и хората около нас.
Приемете моите искрени пожелания за светли,  весели и разумни Великденски празници, озарени с топлина,  хармония и пролетно настроение!  Бъдете изпълнени с надежда за живота, за благоденствието на семействата Ви, за нашия град и родина! И помнете че на този ден стават чудеса. Имайте сили да съхраните здравето си и нестихваща енергия да повярвате в по-доброто утре! И нека с обич и дълбока вяра, с воля и упоритост да изречем своята съкровена молитва за здраве и благополучие!

Честито Възкресение Христово!