Поздрав на председателя на ОбС - Нова Загора Георги Николов по повод 6 май - Гергьовден

Уважаеми съграждани,
На 6 май, когато църквата чества подвизите на Свети Георги Победоносец, ние свеждаме глави пред храбростта, героизма и патриотизма на българските офицери, сержанти и войници. В този ден почитаме паметта на всички герои, дали живота си за свободна и независима България. Един повод за неизмерима гордост от нашите деди.
Скъпи военнослужещи,
Вие всекидневно доказвате своето силно развито чувство на отговорност и ангажираност към съдбата на родината и жънете успехи в трудната мисия – да бъдете една от най-стабилните опори на Република България! Позволете ми да Ви поздравя по случай професионалния Ви празник - Деня на храбростта и на Българската армия. И в мирно време имаме нужда от смели и храбри мъже, горди потомци на предците, записали в историята ни безброй победи по бойните полета. Днес, когато водим мирна война с невидимия си враг - коронавирус, имаме нужда от вяра, упование и сила, извираща от нашите дълбоки, родолюбиви корени. Стабилна опора на духа в момент на кризисна ситуация.
Нека Свети Георги Победоносец ни закриля, да ни вдъхва смелост и да ни дари със здраве, надежда и благоденствие. Желая Ви устрем, упоритост и единство, защото само така ще се справим!
Честит празник!