Поздрав на председателя на ОбС - Нова Загора Георги Николов по случай 1 юни - Международен ден на детето

Мили деца,
Сърдечно Ви поздравявам по случай Международния ден на детето - 1 юни, един от най-вълнуващите и дългоочаквани празници, посветен на Вас - децата! Ден, изпълнен с много веселие, радост и щастливи мигове, игри и изненади. Ден и на всеки, който е съхранил детското в себе си.
Малки приятели,
Бъдете живи и здрави, нека светлината в очите и топлината в душите ни носи вечна радост. Нека детството Ви бъде леко, изживяно в спокойствие, мир и обич, за да израснете достойни жители на община Нова Загора. Наслаждавайте се на безгрижието си, играйте, спортувайте, учете се , грабете с пълни шепи от хубавите моменти. Съхранявайте детското в себе си, защото то ще Ви запази във времето  като искрени, вярващи, надяващи се и мечтаещи хора.
Скъпи родители,
Нека продължаваме да закриляме и учим децата си на истинските ценности в живота и да им бъдем опора при всяка тяхна крачка напред. Бъдете здрави, вдъхновени за доброто , силни, търпеливи и пазете искрица от детската чистота в себе си, която ще изпълва дните ни с повече щастие и надежди.