Поздрав на кмета на община Нова Загора Николай Грозев по повод 1 юни - Международен ден на детето

Днес е Международният ден на детето - 1-ви юни. По-различен, но все така любим и слънчев, празник на бъдещето, на всеобщата радост, на грейналите искрени усмивки и невинните детски сърца!
Мили деца,
Вие сте слънцето на нашия ден, най-хубавия и скъп подарък в живота ни, нашата надежда и вяра в доброто. Заслужавате най-топлите чувства и един красив свят, в който да се случват чудеса и да се сбъдват мечтите Ви. Нека вълшебството и магията на това тържество на детството Ви съпътства напред по пътя към бъдещето. Пожелавам Ви, дори, когато Ви е трудно, да не губите детското си очарование, да останете весели, искрени, обичани и щастливи, любопитни и заредени с неизчерпаема енергия да творите невинна красота. Нека детството Ви бъде едно приказно приключение с безкрайни игри и много приятели. Бъдете здрави и вървете смело напред!
Скъпи родители,
Нека се опитаме да запечатаме в съзнанието на най-свидното ни – децата, своята обич и всеотдайност.  Да им покажем, че са цял един свят за нас. Не само днес… А всеки ден! Защото те го заслужават! Нека се обединим около нашия изконен морален дълг - да работим в интерес на тяхното физическо, духовно  и интелектуално израстване като достойни новозагорци!
Честит празник!