Нова Загора ще върви нагоре

Още добри новини за Община Нова Загора сподели днес кметът на общината Николай Грозев. „Тази година на фона на пандемията от Ковид 19 хората се чувстват по-различно пред коледните празници, но въпреки това трябва да гледаме оптимистично и да продължаваме да работим за бъдещето на нашата община.
През 2021 г. в двора на училището, в кв. „Шести“ ще бъде изградена мултифункционална спортна зала на стойност 850 хил. лв. Проектът е по линия на Министерство на младежта и спорта.
Втора зала от подобен тип ще бъде изградена в двора на НУ „Св. Паисий Хилендарски“, на стойност 750 хил. лв. Средствата са осигурени от Министерство на образованието.
Имам надежда до края на годината в общината да бъде одобрено финансиране на стойност още 600 хил. лв. за строителство в сферата на  образованието.
С тези три проекта допълнително ще привлечем 2 200 000 лв. в нашата община, което е още един плюс за жителите и.
Благодарен съм за търпението, разбирането, толерантността и енергията на всички, които искат Нова Загора да върви напред. Убеден съм, че въпреки пандемията и трудностите, с общи усилия и вяра в доброто, заедно ще продължим да градим в името на гражданите на община Нова Загора.“