Доктор Станка Иванова е Личност на 2020 година за Община Нова Загора

По традиция, в навечерието на Коледа, Община Нова Загора отличава ярките личности, които са оказали най-голямо влияние в обществения живот. Героите на нашето време, които се раздават с цялото си същество без да очакват нищо в замяна и без да мислят за награда. Такава именно е и д-р Станка Иванова – управител на МБАЛ „Света Петка Българска”, отличена днес за „Личност на Община Нова Загора" за 2020 г. 
За нея да облича бялата престилка всеки ден продължава да е сбъдната мечта. Уважаван лекар, посветил над 25 години на здравето на новозагорци, тя се радва на признателността на стотици пациенти. Като управител на МБАЛ „Света Петка Българска” от ноември 2016 година, д-р Иванова не престава да работи за подобряване качеството на здравеопазването в новозагорско. През тази година тя застана начело и на Ковид отделението на Общинската болница, като ръководи успешно екипа му. С нестихваща всеотдайност и висок дух тя се грижи за всички болни от региона.
„Д-р Иванова ежедневно рискува здравето си и жертва времето със своите близки, защото любовта към хората и професионализмът й са по-силни. В днешните времена, повече от всякога, се нуждаем от личности като нея, хора, които крепят духа ни и са основа на нашия оптимизъм, че трудните времена ще отминат.”, сподели кметът на Общината Николай Грозев, при награждаването на д-р Иванова.