Проведе се Регионален турнир по тенис за деца до 12г.

На 29.04.2023 г. на обновения тенис комплекс в Нова Загора се проведе Регионален турнир по тенис за деца до 12 г.  от календара на Българска федерация по тенис, носещ точки за Националната ранглиста. Участие взеха деца от клубове от Стара Загора, Казанлък, Пловдив, Пазарджик, Хасково, Свиленград и Асеновград.
При момчетата купата за първо място спечели Христо Рашков от ТК „Локо 98“, а второ място зае Стоян Паяков от ТК „Пловдив 1981“. На трето място се нареди Андрей Грозданов от ТК „Пазарджик“, който в малкия финал победи Теодор Христов от ТК „Свиленград“.
При момичетата победителка стана Рая Маркова от ТК „Августа Траяна“ Стара Загора след успех на финала срещу Симона Попова от ТК „Локомотив 1924“. На трето и четвърто място се наредиха Мария Златева от ТК „Августа Траяна“ и Мария Мотреникова от ТК „Локомотив“ Пловдив.
Родители, треньори и състезатели останаха много доволни от организацията на турнира и прекрасно обновената спортна база, като пожелаха по-често клуба да организира подобни спортни прояви.
Наградите бяха осигурени от Община Нова Загора.